Rólunk

https://rawsef.sk/assets/images/globals/kati.jpg


Üdvözöllek! A nevem Hodossy Katalin. A nyers vegán étkezés mindennapjaim része, saját és családom életére gyakorolt jótékony hatását nap mint nap tapasztalom. Éppen ezért határoztam el, hogy mindent megteszek azért, hogy mások is megismerhessék a nyers vegán konyhát. Ezért jött létre a Raw Šéf oldal.

Létrejöttekor életem eddigi legnehezebb szakaszában voltam. Akkor értettem meg, hogy egészségesnek lenni sokban hasonlít ahhoz, amikor az ember szerelmes. Ideális állapot mindkettő, amely nem mindenki életében adatik meg, és ha mégis, akkor sem egyformán. Az egészség hiányát óriási igazságtalanságként éltem meg, lázadtam és harcoltam ellene.

A tehetetlenség és tanácstalanság legmélyebb bugyraiba kellett jutnom ahhoz, hogy felismerjek egy óriási erőt - a saját akaratomat. Ellentmondást nem tűrően követni kezdtem, és éreztem, ahogy újra élettel telítődök. Megértettem, hogy létezik életerő, vitalitás, és megtanultam ápolni azt, közben pedig szépen lassan beköszöntött családomba az egészség. Csoda. Nos, azóta vagyok szerelmes és a szerelmem neve Raw Šéf.

A Raw Šéf valóban szerelem, hiszen e névhez kötődő minden tevékenység a szívemből jön. Azt a csodát igyekszem általa másokkal is megosztani, amely az én életemet ilyen gyökeresen átalakította. Lehetőséget adok arra, hogy mások is megkóstolhassák a nyers, növényi alapanyagokból készült ételeket, italokat, megismerjék a raw vegán konyhát és megtapasztalhassák tápláló erejét.

Kövesd a belső hangodat! Szilárdítsd meg az akaratodat! Újítsd meg az életerődet! Étkezz táplálóan!

 - Raw Šéf

Hanssem Ozen vákuumos turmixgép - bordó

HAF-HB300RE Professzionális vákuumos turmixgép a napi friss turmix vagy smoothie elkészítéséhez. Frisseség és vitalitás egy gombnyomásra, bárhol, bármikor.
 - Raw Šéf

Byzoo Giraffe vákuumos turmixép

ZAG01 Hat erős pengével a Byzoo vákuumos turmixgépe pillanatok alatt tápanyagokban gazdag, ragyogó színű, ízletes italt készít neked.
 - Raw Šéf

JTC Omniblend nagy teljesítményű turmixgép

Omniblend TM 800 A JTC Omniblend egy megbízható nagy teljesítményű turmixgép. Játszva szétturmixolja a jeget, kemény magvakat, gyümölcsöket, zöldségeket.
 - Raw Šéf

Byzoo Zebra lassú gyümölcsprés, bordó

ZAZ01-1-1-1 A Zebra lassan dolgozik. Lassű gyümölcsprést? Igen, ez a helyes választás. Minél alacsonyabb fordulatszám, annál több vitamin, enzim, ásványi anyag.
 - Raw Šéf

Byzoo Scorpion aszalógép

BYZ-SCORPION Gyümölcsöt, zöldséget, fűszert és gyógynövényt sokféle képpen lehet raktározni. Mind közül azonban az aszalás a legmegfelelőbb.
 - Raw Šéf

Byzoo Raccoon vágódeszka sterilizáló

ZAS01E Byzoo Raccoon nem csupán egy csinos tároló a vágódeszkák számára. Sterilizálja a benne elhelyezett deszkákat, késeket és ollókat.
 - Raw Šéf

Chocolate lover

YSF_CHL_150 A Chocolate Lover Mix egy igazán finom keverék, nem is lehetne más hiszen kakaó van benne. Valódi energialöket.
 - Raw Šéf

Energy bomb

YSF_EB_150 Az Energy Bomb Mix a legegészségesebb és legízletesebb antioxidáns (ORAC 16500 umol TE) és természetes koffein (39 mg / 5 mg) forrás.
 - Raw Šéf

Forever beautiful

YSF_FB_200 A Forever Beautiful antioxidánsokkat, fitonutriensekket, A, B3, B6, C, E vitamint, vasat, magnéziumot, foszfort, káliumot és a cinket tartalmaz.