Úprimne o rastlinnej strave

novinky od Raw Šéf - skupina, videá a párty

Pravidelne dostávam od Vás otázky. Pýtate sa na recepty, na stroje a vôbec na moje skúsenosti s vegánstvom. Preto som sa rozhodla stretávať sa s Vami častejšie. Vymyslela som viacero spôsobov, z ktorých Vám teraz predstavím tri. Spoločné pre nich je, že sú tu pre Vás úplne zadarmo.

1 | Kuchyňa Raw Šéf

Vytvorila som uzavretú skupinu na Facebooku pre tých, ktorí ste už boli na mojich podujatiach. Skupina sa rozbehla, a osvedčila sa ako platforma na zdielanie receptov a skúseností.

2 | Videá Kati&Tomi

Pre zodpovedanie otázok ohľadne strojov som si vybrala spôsob, ktorý mi za každým prináša obrovskű radosť z vašich komentov a likeov. Mnou používané stroje, ktoré sa mi aj osvedčili Vám predstavujem vo videách. V týchto videách, ktoré sú zatiať iba v maďarskom jazyku, je mojim partnerom Tomi. Sú to skutočne zábavné, 10-15 minútové zábery. Doteraz som Tomimu ukáza môj vákuový mixér, sušičku Scorpion, a šnekový odšťavovač Zebra. Už nemusíte dlho čakať na slovenské videá!

3 | Turmix Párty

Prípravu vegánskych jedál a moje stroje Vám rada ukážem osobne v rámci Turmix Párty. Ak máš kuchyňu, priateľov, známych a zaujíma ťa rastlinná strava, alebo by si rada robila niečo pre zvýšenie svojej vitality, tak mi napíš správu: info@rawsef.sk alebo zavolaj +421 908 764 984, a dohodneme si detaily. Dovtedy tu mám pre Vás fotky a pár viet o prvej párty:

Prvé párty sme si užili v Hurbanove. Zišli sme sa v dome mojich rodičov na pozvanie mojej maminy. Ona nakúpila všetky suroviny, a ja som priniesla stroje, s ktorými sme vyčarovali dobroty raw vegánskej kuchyne podľa mojich obľúbených receptov. Keď sme mali jedlá pripravené, zasadli sme za stôl prestretý rôznymi dobrotami. Ochutnávka bola úspešná, lebo každému všetko chutilo. Kým si hostia užívali moju raw vegánsku hostinu, som mala možnosť im porozprávať všetko o mojich strojoch a o mojej milovanej rastlinnej strave.

ďalší článok